Přístup k osobním údajům a stažení pdf členské průkazky

Vážení členové,

v souladu s evropským nařízením GDPR, umožňuje Vám Retriever klub CZ, on-line nahlížet na osobní data, která o Vás eviduje. Údaje o své osobě můžete po přihlášení též editovat. Poskytovatelem evidence členů je portál pohodlne.info. Provozovatelem portálu pohodlne.info je firma VRK plus s.r.o., která je certifikovaným správcem osobních dat pro Retriever klub CZ.

Do Vašeho e-mailu dostanete/jste dostali výzvu k dokončení registrace do evidence členů – tato výzva obsahuje odkaz pro přihlášení na Váš účet s osobními daty v RK CZ.

Z Vašeho osobního účtu si stáhnete členský průkaz v pdf. Tento elektronický (pdf) průkaz bude po Vás vyžadován jako příloha pro ověření členství při hlášení se na klubové zkoušky či výstavy.

POZOR PAPÍROVÉ PRŮKAZKY JIŽ NADÁLE NEBUDOU VYSTAVOVÁNY. BUDOU K DISPOZICI POUZE ELEKTRONICKÉ (pdf) PRŮKAZKY, KTERÉ BUDOU PLATNÉ VŽDY NA JEDEN ROK – na další rok bude třeba stáhnout aktuální průkazku. Na pdf průkazce je vždy vyznačen rok, pro který má člen uhrazeny členské poplatky.

Návod na přihlášení:

Do Vašeho e-mailu dostanete/jste dostali výzvu k dokončení registrace do evidence členů. Tento e-mail obsahuje aktivační odkaz, který Vás vyzve k aktivaci účtu na portálu pohodlne.info, a který je nutný k nahlížení na vaše osobní údaje v evidenci členů. Při dokončení aktivace budete vyzvání k vytvoření a zadání svého přihlašovacího hesla. Při každém dalším přihlášení zadávejte Váš e-mail a zvolené heslo. Po přihlášení budete mít k dispozici Kartu člena obsahující osobní údaje, které o vás evidujeme.

Návod na stažení členského průkazu v pdf:

Na Kartě člena (po přihlášení, viz. výše) na řádku s vašim jménem najdete ikonku s listem papíru (viz foto návod v příloze), kde po kliknutí na ikonku dojde ke stažení členského průkazu v pdf do Vašeho počítače, mobilu atd….

V případě potíží s přihlášením či s dotazy se neváhejte obrátit na matrikáře na e-mail matrika@retriever-klub.cz.

Děkujeme za Vaši pozornost Retriever klub CZ

Publikováno: 7. 5. 2018
Poslední úprava: 3. 5. 2019 18:44:49