Projekt Digitalizace – členská sekce

 

Vážení členové RKCZ,
dovolte abych Vás seznámila s vývojem v projektu Digitalizace klubové agendy, jehož rozsah v rámci tohoto roku byl představen přítomným členům na Mimořádné členské schůzi v Humpolci, 11.7.2021.

První fází bylo spuštění „Členské sekce“ mimo server pohodlne.info. Ode dnešního dne tak najdete odkaz na Členskou sekci přímo v hlavním menu stránek RKCZ. Pro přihlášení použijte stejné přihlašovací údaje jako na pohodlne.info.
Pokud je nemáte, tzn. neaktivovali jste si ještě Váš osobní účet – musíte si účet nejdříve aktivovat, a to na základě e-mailu, který obdržel každý člen 9.5.2018, popř. noví členové jej obdrželi/obdrží po registraci.
Pokud jste si již účet aktivovali (aspoň jednou jste se úspěšně přihlásili na pohodlne.info), ale nepamatujete si heslo, použijte funkci k obnovení hesla.
V případě problémů kontaktujte matrikářku klubu matrika@rkcz.cz

V Členské sekci najdete:

  • Kartu člena:

– Svoje kontaktní údaje, které můžete kdykoliv upravovat (především telefonní číslo a emailová adresa je podstatná)
– Kartičku člena ke stažení (potřebujete ji při přihlašování na akce klubu, při uchovnění jedince, vystavení žádosti o krytí atp)
– Platby – přehled vašich evidovaných plateb za členství v klubu
– Ostatní :
     Komunikace – veškeré emaily, které vám jako členovi byly odeslány
     Souhlasy – při registraci do klubu jste nám na základě směrnic GDPR umožnili zpracovávat vaše kontaktní údaje, zde je můžete nastavit/odebrat, díky čemuž vám ale některé informace nadále nebudou dostupné.

  • Události (sekce zatím v přípravě)
  • Dokumenty (odkaz na archiv dokumentů klubu, přístupný členům – především zápisy z členských a výborových schůzí)

Věříme, že Vám toto zjednodušení přístupu k informacím pro členy RKCZ udělá radost a pomůže vám k efektivnímu získání informací, souvisejících s Vaším členstvím a aktivitami klubu.

Dalším krokem v projektu Digitalizace bude nasazení přihlašování na zkoušky z členské sekce a doufáme, že bude možné zprovoznit také elektronické platby za členství a přihlášky.

V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na emailu poradcechovu@rkcz.cz
Radka Stegurová, hl. poradce pro chov

Publikováno: 13. 10. 2021
Poslední úprava: 13. 10. 2021 23:32:20